Badkamers compleet installeren

Voor al uw natuursteen, tegelwerk & sanitair
of u nu houdt van landelijk, modern of trendy design, wij helpen u graag!
Voor al uw natuursteen, tegelwerk & sanitair
of u nu houdt van landelijk, modern of trendy design, wij helpen u graag!
Voor al uw natuursteen, tegelwerk & sanitair
of u nu houdt van landelijk, modern of trendy design, wij helpen u graag!
Voor al uw natuursteen, tegelwerk & sanitair
of u nu houdt van landelijk, modern of trendy design, wij helpen u graag!

Een grote selectie badkamers en sanitair

U vindt een grote selectie badkamers en sanitair bij Quarts Tegels & Natuursteen. Van landelijk tot ultramodern en van rustiek tot eigentijds. Op de overzichtpagina’s van de vloertegels, de wandtegels, het sanitair en de vloerverwarming ziet u enkele voorbeelden om inspiratie op te doen.

Een nieuwe badkamer inclusief montage

Waarom zou je kiezen voor een volledig nieuwe badkamer inclusief montage? Als je een verouderde badkamer hebt, is het begrijpelijk dat je daar verandering in wilt brengen, vooral in de huidige tijd waarin het renoveren van je woning, met name de badkamer, aantrekkelijk is. Een badkamerrenovatie kan immers de waarde van je woning verhogen.

Opties voor het volledig laten leveren en installeren van je badkamer

Een complete badkamer inclusief montage biedt een breed scala aan mogelijkheden. In feite zijn tegenwoordig al je wensen uitvoerbaar. Bij een complete badkamerrenovatie bepaal je zelf de indeling, de gebruikte sanitair merken, de kleuren en natuurlijk de materialen (zoals een bad, inloopdouche, type wastafelkraan, enzovoort) die worden gebruikt.

Dit gebeurt in samenspraak met een specialist van Quarts Tegels & Natuursteen, die vervolgens jouw wensen tot in detail en exact volgens jouw voorkeuren uitvoert. Een grondige voorbereiding in overleg met de installateur en badkamerspecialist is hierbij uiteraard van groot belang. Kies je voor een ervaren professional van Quarts Tegels & Natuursteen, dan ben je verzekerd van maatwerk en worden jouw wensen nauwkeurig uitgevoerd.

Persoonlijk advies & op maat gemaakte offerte

  • Ontvang een gratis concepttekening
  • Jouw toekomstige badkamer

Ons team heeft complete pakketten samengesteld in diverse stijlen. Zo kun je bij Quarts Tegels & Natuursteen voldoende inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer. In onze showroom kunnen we je vervolgens helpen bij het samenstellen van je complete badkamer en bieden de benodigde ondersteuning voor de installatie.

Inspiratie in onze showroom in Roden

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe badkamer? In onze showroom in Roden vindt u volop inspiratie op het gebied van badkamers. Onze adviseurs staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Samen realiseren we de badkamer van uw dromen. Bovendien hanteert Quarts Tegels & Natuursteen lage prijzen, waardoor u zeer voordelig uit bent. We kijken we ernaar uit u binnenkort in onze showroom te verwelkomen!

Topmerken badkamers

Quarts Tegels & Natuursteen levert onder meer de volgende topmerken:

  • Bliss: Bliss® vertegenwoordigt een exclusieve merklijn van badkamermeubelen in het hogere segment. 
  • INK: INK badkamermeubelen worden in eigen huis ontworpen en ontwikkeld, geheel naar Nederlandse maatstaven.
  • Moetz badkamermeubelen: Moetz staat voor hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden, bestelgemak, eigentijds design, betrouwbaarheid, optimale prijs kwaliteitverhouding en de juiste look and feel.
  • Fiora
  • Mondiaz
Delen
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? neem dan contact op met Quarts!

Openingstijden:
Di t/m vr van 09.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur
Maandags, zon- en feestdagen gesloten.

*Eventueel andere tijden mogelijk op afspraak*